Můj kousek štěstí

Hana Zagorová: Kdy půjde do důchodu?

Odejít do penze? Vyloučeno! Oblíbená zpěvačka se své práce drží zuby nehty, i když už by měla dávno nárok na klidné stáří. Prohlásila, že odejít na zasloužený odpočinek nemůže, i kdyby sebevíc chtěla.

Jakmile by přestala pracovat a hřát se na výsluní divácké oblíbenosti, život by už pro ni neměl cenu. Dýchá, aby zpívala. Nedávno nez mučení přiznala, že přízeň fanoušků předčila její očekávání. Myslela si, že se na výsluní udrží pouze několik let.

To se tedy spletla! "Strašně si toho vážím, protože to je úžasné," s pokorou podotýká devítinásobná zlatá slavice. "Jak se ta generace postupně vyměňuje a jak se rozšířila škála lidí, kteří chodí na moje koncerty, to je super, opravdu.

Nikdy by mě nenapadlo, že se ve svém věku něčeho takového dočkám," říká Hana Zagorová, která v sedmdesáti dvou letech stále vyprodává koncertní sály, zpívá jásajícím davům na festivalech a zajímá fanoušky o dvě generace mladší.

Připouští, že občas jí někdo naznačí, že už by měla nárok na penzi, zejména ze zdravotních důvodů. Je známo, že od mládí trpí zákeřnou poruchou krvetvorby. "Já bez zpěvu nevydržím, skutečně nevydržím," zdůrazňuje blondýnka, schopná ve svém věku zpívat pod širým nebem i v tropických vedrech.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden