Můj kousek štěstí

Ilona Csáková: Uteče manželovi?

Rodinu zastínila práce. Je to začátek konce jejího spokojeného manželství?  Když se svým mužem Radkem Vonešem (46) Ilona Csáková zakládala rodinu, odstěhovala se s ním do Brna. "Dnes žiju nudu v Brně, Brno bych za nic nevyměnila," říkala tehdy a snad nikdo nemohl pochybovat o tom, že to myslí vážně.

Ilona se spokojeně usídlila v moravském domku, který si pořídili a naplno se věnovala rodinnému životu. Vypadalo to, že svou kariéru zpěvačky už nadobro zahodila. Její fanoušci marně čekali, až ji uvidí zase na pódiích.

Právě takhle si to nejspíš její manžel, Radek Voneš představoval. Ilonu bude mít pěkně doma pod dohledem, daleko od divokého showbyznysu, který jim jen narušoval soukromí. Jenomže teď přišel nečekaný zvrat.

Ta puťka od plotny, kterou Csáková doteď byla, se najednou mění znovu v emancipovanou ženu, která žije svou milovanou prací. Zpěvačka je čím dál častěji v Praze. Účastní se tam společenských V.

I.P. událostí a diář má zaplněný koncertními vystoupeními se svým bandem po celé republice. Její domácnost se tak změnila o sto osmdesát stupňů. Rodina byla zvyklá na teplé obědy i večeře, které Ilona vařila.

Jenomže teď už není tak naklizeno, vyžehleno a navařeno, jako tomu bývalo před tím. Csáková už se netočí jenom kolem manžela a dětí. Chce zase vidět nadšeně tleskající sály, sklízet úspěchy... To by ale mhlo být zničující pro její manželství.

Voneš najednou uvidí, že on už v jejím životě zdaleka není na prvním místě. Její velkou láskou se opět stává práce. V takovém případě ale muži často začnou žárlit, cítit se odstrčení, méněcenní a ve vztahu zavládne napětí.

Nedostane se do takové situace i Csáková se svým Radkem? Kam to může vést, když by měla každý den poslouchat výčitky, že se dostatečně nevěnuje rodině a místo toho jezdí po kšeftech? Zatím zpěvačka o svém soukromí mlčí.

Nezbývá tedy než jen doufat, že její návrat na scénu nepřivede hvězdné manželství do záhuby. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden