Můj kousek štěstí

Ivana Jirešová: Finančně na dně

Těžký úděl herců potkal i Ivanu Jirešovou. Také ona přišla během koronavirové pandemie o spoustu peněz a na vlastní kůži poznala, jaké to je, nemít práci – o čemž dřív neměla ponětí. Byla vytížená, hrála v Ordinaci v růžové zahradě, kromě toho je oblíbenou muzikálovou herečku.


Pak najednou následovalo podivné koronavrové bezčasí – a herci se potáceli v nejistotě a obavách. „Teď musím žít trošku skromně. Mně to nevadí,“ nechala se slyšet představitelka barmanky Lucky z Ordinace.

„S jednorázovým příspěvkem mi pomohla maminka, ale nebylo to nic velkého. Naštěstí jsem přežila. Teď jsme všichni v krizi. Finanční polštář ale už dochází, ten velký polštář je už malý, ale zvládla jsem to a musím zase pracovat,“ dodává Ivana.

Naštěstí je vzhledem k dlouhotrvajícímu zákazu vycházení odpočinutá, a tak jí tolik nevadí, že letos nepojede na žádnou dovolenou, protože má, jak se hezky říká, pořádný vítr v peněžence.

„Nemám velkou potřebu odpočívat u moře,“ tvrdí. „Jsem ráda, že lidé zase mohou jít do divadla,“ raduje se upřímně herečka, která žije sama, a tak se nemůže spoléhat na finanční podporu partnera.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden