Můj čas na kafíčko

Její velké trápení stále nebere konce!

Moderátorka Novy Kristina Kloubková (42) má v poslední době plné ruce rodinných problémů. Její jediná dcera Jasmína (7) jí údajně dělá velké starosti, proto se díky ní učí moderátorka a partnerka choreografa a tanečníka Václava Kuneše (44) mnohem větší trpělivosti.

Musí mít všechno hned teď!

Kristina přiznala, že Jasmínka je trochu rozmazlená, panovačná a ráda zlobí. Když ji něco nového učí, třeba jak se z papíru skládá pták jeřáb, což je japonský symbol štěstí, tak dcera odmlouvá a utíká pryč. Přitom ještě nedávno spolu vyráběly nejrůznější věci. V poslední době je ale neustále vzteklá a moderátorka už má toho plné zuby! „Když se jí něco nedaří, hned křičí a vyvádí. Je to hrozné. Nevím co s ni dělat,“ tvrdí nešťastná Kloubková.

Dodává, že dceru teď nejvíc zajímá parádění. Doma má prý víc laků, než samotná Kristina a často své slavné matce bere i celou kosmetickou výbavu. Pohledná moderátorka na svůj vzhled velmi dbá a používá ty nejdražší kosmetické značky, za které prý utrácí desetitisíce.„Používám kvalitní kosmetiku a doufám, že to je vidět. Mám své denní kosmetické rituály,“ prozrazuje Kristina, co všechno dělá, aby si udržela půvab.

Nechce poznat partnerovu dceru?

Její partner je na ni pyšný, že má tak krásnou ženu. Oba se k sobě před rokem, po asi půl roční pauze vrátili. Tvrdí, že rozchod jim oběma velmi pomohl uvědomit si, že si vzájemně chybí a chtějí na svém vztahu pracovat. Teď jsou prý spolu mnohem spokojenější.

Zatímco Kristinina Jasmínka žije s nimi ve společné domácnosti, Václavova dcerka Aine (11) bydlí až v dalekém Japonsku. Václav si dítě pořídil s bývalou tanečnicí během pobytu v Japonsku. Jeho dcera v zemi vycházejícího slunce žije dodnes. „Vašek za ní jezdí, ale my jsme se ještě nepotkaly,” řekla Kristina, která je sama z rozvedené rodiny a tak ví, že tato setkávání nejsou jednoduchá. „Já to nechám otevřené a byla bych ráda, kdybychom se brzy všichni poznali,” přiznala Kristina, která návštěvu Japonska zatím ale prý neplánuje prý kvůli velké dálce. Je to skutečně jen kvůli tomu, nebo je v tom snad něco jiného? To ukáže až čas.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden