Můj kousek štěstí

Jitka Zelenková: Bolestné vzpomínky na Štaidla

Ztrapňoval ji a deptal. Vyšlo najevo, že neradostné vzpomínky na hudebníka Ladislava Štaidla (72) pronásledují Jitku Zelenkovou (67) dodnes.

O tom, že zpěvačka strávila po boku Štaidla jedenáct let, se všeobecně ví. Nyní se však elegantní Zelenková vyjádřila k tomu, jak byl jejich vztah náročný. Dokonce přiznala, že ji skladatel a textař ztrapňoval, ponižoval a psychicky zraňoval.

Od svých pětadvaceti do šestatřiceti chodila Zelenková se ženatým hudebníkem. Nejkrásnější roky v životě ženy ztratila se "ženáčem", který jí sotva mohl slíbit zázemí, rodinné dovolené či poklidné slavení vánočních svátků.

Dáma s vlnitými vlasy si musela zvyknout, že bývá odstavena na vedlejší kolej. To, co cítila ke Štaidlovi, bylo prý obrovské a spalující. Neustále však pociťovala výčitky svědomí, protože znala jeho manželku, které si nesmírně vážila a jezdila k ní na návštěvy.

Vztah s rázným Štaidlem procházel různými fázemi, mnohdy na ni byl hudebník údajně zlý. Zpěvačka tvrdí, že Láďa byl velmi drsný chlapík a občas se choval všelijak. Někdy se cítila zklamaná a byly momenty, kdy jí bylo úzko.

Po rozchodu s hudebníkem na muže zanevřela. S odstupem času přiznává, že si nynější samotu zavinila sama. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden