Můj čas na kafíčko

Kam ses ztratila, Petro?

Zpěvačka Petra Janů (66) to, zdá se, přehnala se zkrášlujícími zákroky. Nedávno vyděsila své fanoušky, ale i odborníky z řad plastických chirurgů! Neublížila jí touha po naprosté dokonalosti? „Kdybych měla hodnotit vzhled obličeje podle obrázku, tak její tváře se mi zdají nepřirozeně přifouklé. Zřejmě nadměrnou aplikací výplňových materiálů,“ řekla svůj názor jedna z odbornic.

„Mám upravená víčka. Nevím, proč bych to neřekla, nechápu ty tajnosti, které s tím některé dámy dělají. Když nejsem spokojená, řeším to,“ reagovala na svou zálibu ve zdokonalování svého těla zpěvačka. Je jasné, že se jenom o víčka nejedná, protože se Petře náhle změnil celý výraz obličeje.

Podle slov zpěvačky prý v létě hodně lenošila na chalupě, kde s přáteli denně grilovala, takže prý prostě jen přibrala. Před pár dny ale zpěvačka přiznala, že ji už měsíc trápí silná alergie, díky které její obličej nepřirozeně otekl. Zdá se, že to s látkami, píchanými do obličeje už přehnala. Zato Petřina dobrá kamarádka zpěvačka Heidi Janků (56) stárne s grácií a i bez kosmetických zásahů vypadá skvěle! Jak to dělá?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden