Moje šťastná hvězda

Kolikrát si ještě bude muset říct o svatbu?

Miluje ho, mluví o něm jako o svém panu Božském, a navíc mu porodila dvě krásné děti – syna Bena (5) a dceru Antonii (3).

Hvězda seriálu Ulice Aneta Krejčíková (32) dokonce navíc i sama svého partnera, tělocvikáře a osobního trenéra Ondřeje Rančáka (36), požádala, aby si ji vzal, on ji navíc dvakrát žádal o ruku, ale svatba stále v nedohlednu.

Těžko si představit, co víc by měla vlastně krásná herečka udělat, aby se s Ondřejem Rančákem konečně před oltář dostala. Trochu to začíná vypadat, jako kdyby mu snad stačilo, že jsou zasnoubeni, a víc ke štěstí nepotřeboval. Možná je i něco pravdy na tom, že má oči i pro jiné ženy.

V minulosti na něj prasklo, že si s nimi posílá obnažené fotky, a to Krejčíkovou pořádně vytočilo. Společně si to sice vysvětlili a krizi překonali, ale je otázka, zda tato zvláštní záliba opravdu Rančáka omrzela.

Je jeho jedinou?

Stále o Rančákovi kolují povídačky, že se rád kouká po jiných ženách a vůbec si neváží toho, co má doma. Přitom by se našla spousta mužů, kteří by dali cokoli za to, aby byli na jeho místě.

Hlavně poté, co se před časem odvysílal díl seriálu Volha, kde Krejčíková vystavila vnady. To začal být o herečku enormní zájem. Tak uvidíme, jestli se Rančák konečně rozhoupe v tomto roce.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden