Moje sladké tajemství

Lásku našla na seznamce

Bála se, že už všechno prošvihla.

Zrzka ze seriálu Ulice Barbora Mudrová (33) dlouho nemohla najít toho pravého. Princ na bílém koni pořád nikde a byla z toho už dost nešťastná. Pak se ale stal zázrak!

N ebude to trvat dlouho, a stane se z ní vdaná paní. Cesta za tou pravou láskou byla ale pro Babroru Mudrovou (33) opravdu hodně trnitá. Jak se ale říká, trpělivost růže přináší, a někdy je třeba vyrazit štěstí trochu naproti. Hvězdě seriálu Ulice se to skutečně vyplatilo a dnes je spokojenější než kdy dřív.

Dala na radu kamarádky

Léta přibývala, a ten pravý stále nikde. Když se k tomu přidala ještě touha po založení rodiny, začala herečka propadat zoufalství. Svěřila se proto své kamarádce a ta jí doporučila, ať vyzkouší internetové seznamky.

Zpočátku sice byla pořádně skeptická, přece jen jí bylo bližší klasické seznámení. Nakonec ale dala na její rady. A světe div se, hned druhý den jí napsal sympatický Martin, kterého si okamžitě přidala do přátel na sociální síti.

Zdědila ho po kolegyni

Dnes už tvoří pár tři roky. Neodradilo ji ani to, že její vyvolený chodil předtím s její kolegyní Štěpánkou Fingerhutovou (27), kterou si můžeme pamatovat z Ordinace v růžové zahradě.

Vztah s drobnou blondýnkou byl ale v době jejich seznámení už naštěstí minulostí, takže nemuseli řešit žádné vztahové peripetie.

„Občas si vzpomenu, jak jsem seděla sama v garsonce s hlavou plnou obav, jestli se mi vůbec někdy podaří potkat kluka, se kterým bych mohla mít rodinu. Měla jsem pocit, že už jsem to asi prošvihla,“ říká dnes Mudrová, která je pyšnou maminkou skoro dvouletého Kristiána.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden