Můj kousek štěstí

Mahulena Bočanová: Bude se potřetí vdávat?!

Bomba, kterou odjistila sama Mahulena Bočanová, se rozlétla mezi lid. Sympatická herečka už má svůj věk a za sebou dvě manželství, obě zkrachovala. Těší se pověsti ženy, která má energii chlapa a všechno si dokáže zařídit, zorganizovat či opravit sama.

Jenomže zdání klame. Co když se černovlasá kráska rozhodla takříkajíc oprášit své romantické sny z mládí? Co když jí hlavou běží dojemný film o bílých, až na zem dlouhých krajkových šatech a ženichovi, s nímž ona, právě do takových šatů oblečená, kráčí již potřetí k oltáři? “Já už v podstatě nemám nic, čím bych šokovala svoje okolí.

Leda… že bych se vdala,” napsala dcera známého architekta na sociální síť. Možná to byl vtip. Ale kdoví. Černovláska žije už dlouho sama, a i když do světa provokativně volá, že nikoho nepotřebuje, možná ji postupem času došlo, že je přece jen lepší mít někoho po boku, zvlášť když už jeden není nejmladší.

Plánuje snad po svazku s podnikatelem Martinem Svobodou (40) a s producentem Viktorem Mrázem (52), s nímž má dceru Marinu (18), další slavnostní cestu do kostela? Rozhodla se snad dotlačit tam současného přítele Petra? .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden