Můj kousek štěstí

Manželské štěstí mohou Kostkovi a Mayerové všichni jenom závidět

Můj kousek štěstí

Svého budoucího manžela herečka zprvu považovala za velkého nafoukance. Když se ale blíže poznali, oba věděli, že je to láska jako trám…

I v tomto zdánlivě bezproblémovém manželství se čas od času objevil nějaký ten mrak. V průběhu let si prý prošli mnoha pernými chvilkami, vždy je ale dokázali překonat díky vzájemné toleranci a lásce.

Jak už to tak někdy bývá, některé začátky nejsou zrovna jako ty z červené knihovny. A přesně to se stalo i Carmen Mayerové a Petru Kostkovi. Herečka svého kolegu zprvu považovala za drzouna, vždyť se jí při seznámení pořádně ani nepodíval do očí.

Později se však ukázalo, že byl jen z krásy své kolegyně tak nervózní, že mu spadlo sebevědomí na nulu. „Zdání prostě klame. Měla hezký nohy, koukal jsem po ní a říkal jsem si. No jo, tohle nikdy nebude. A mám to

Zbývá vám 92% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden