Můj kousek štěstí

Velké hádky Kohoutové a Kubína věští rozvod?

Můj kousek štěstí

Jako by zkoušela, kolik toho její manžel vydrží, ale až se dozví výsledek, může už být pozdě...

Jejich vztah je jako na houpačce. Velkou romantiku střídají hádky a herečka se může obávat nejhoršího. Zdá se, že i její druhé manželství se hroutí.

Hvězda seriálu Jedna rodina je svérázná povaha a hrdě se k tomu hlásí. Ráda na sebe poutá pozornost, je temperamentní a pro sprosté slovo nejde daleko. Stud jí nic neříká, vyfotí si třeba své nahé pozadí, které poté vyvěsí na internet. Netají se tím, že nerada uklízí a výchovu své čtyřleté dcery klidně nazve „vopruzem“...

Jenže právě nezlomný temperament, který svým způsobem zaslouží i jistý obdiv, může Bereniku Kohoutovou (33) stát už druhé manželství. Když se v roce 2017 rozváděla s Pavlem Čechákem (48), neskrývala zklamání. Jak ale později uznala,

Zbývá vám 74% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden