Můj kousek štěstí

Michaela Kuklová: Konečně opravdová láska?

Princezna, jež stále nemůže najít vysněného prince. Taková charakteristika se výborně hodí právě na Michaelu Kuklovou, kterou proslavila filmová pohádka O princezně Jasněnce a létajícím ševci.

Jedno zklamání v lásce střídalo druhé, utekl jí dokonce i tatínek syna Romana (10), přitom právě jeho si chtěla kvůli dítěti udržet. Ne však za každou cenu. Pak už krásná tmavovláska zahořkla natolik, že o mužích odmítala mluvit.

Novinářům vyprávěla vždy jen o tom, jak se stará o malého synka, anebo o práci. Teď se situace o sto osmdesát stupňů otočila. "Je výjimečný!" zasněně šeptá "princezna Jasněnka" a oči jí září.

Dočkala se svého prince? Fanoušci by jí to ze srdce přáli, vždyť na něho čekala tolik let! Známost s Josefem Wittnerem (40) trvá už bezmála rok. Nebe nad šťastnými milenci je stále bez jediného mráčku. Dovolená v Chorvatsku to jen znovu potvrdila.

Jedna z našich nejkrásnějších hereček našla snad konečně partnera, o kterého se může opřít. Věkový rozdíl jí nevadí, tvrdí, že je Josef daleko vyspělejší než muži jeho věku obvykle bývají. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden