Můj kousek štěstí

Monika Absolonová: Pod tlakem matky?

Zpěvačka Monika Absolonová (41) naráží na další rodinné problémy. Může tohle vydržet? Mohlo bys zdát, že zpěvačka si žije svůj splněný sen. Našla osudovou lásku, hokejistu Tomáše Hornu, s nímž nyní čeká už druhé dítě a svět muzikálu jí leží u nohou.

Co víc si přát? Jenomže i tahle hvězda řeší strasti uplně stejné, jako obyčejní smrtelníci. A nejsou to jen váhové výkyvy, se kterými bojuje. Zpěvačka se denně musí vyrovnávat s palčivým problémem, o kterém příliš nemluví, ale který jí rozhodně neusnadňuje život.

Absolonová s přítelem Tomášem totiž bydlí v jednom domě s její matkou Blankou a bratrem Markem a ne vždy jsou vztahy mezi nimi růžové. „Bydlíme celá rodina v jednom domě, proto logicky bydlíme v jednom domě i s Tomášem.

To znamená, že bydlím já s Tomášem, s Tadeášem a se psem, vedle bydlí máma se svým manželem a dále tam bydlí bratr se svou přítelkyní a také se psem,“ vysvětluje zpěvačka s tím, že takový život má své výhody i nevýhody.

Například musí trpět divoké mejdany, které pořádá její bratr. Hudba hraje na plné obrátky a zábava je tak hlučná, že všem v domě nasdkakují hrníčky na poličkách, nikdo ale proti tomu nic nezmůže.

Monika s esvěřila, že občas už obyvatelé domu uvažují, zda nezavolat policii. Tím ale těžkosti zdaleka nekončí. Zároveň se Monika musí vyrovnávat s táím, že bude pod neustálou kontrolou své matky. Ta prý sleduje veškeré příchody návštěv a hlídá každý Moničin krok.

Zpěvačka se to sice snaží brát s humorem, ale je jasné, že být neustále pod kontrolou své mámy, by asi každému lezlo na nervy. Řešením by jistě bylo, odstěhovat se do svého. Otázkou je, jestli by si takový komfort mohla dovolit, když na mateřské si moc nemůže vyskakovat a Horna kariéru hokejisty už pověsil na hřebík.

Hádáme, že zpěvačka dá raději přednost pohodlí a jistotě u mámy. Co se týká rodinných vztahů, Monika nkdy neměla na růžích ustláno. Její otec Čeněk Absolon měl v minulosti údajně tyranizovat její rodinu a Moniku dokonce napadnout.

Naštěstí se ale v posledních letech situace uklidnila a Monice se daří konfliktům s otcem vyhýbat. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden