Můj čas na kafíčko

Můj čas na kafíčko pro ženy

Také máte rádi jaro? Krásné období, kdy venku všechno kvete a voní? Pokud se začtete do nového čísla báječného časopisu Můj čas na kafíčko pro ženy, dozvíte se spoustu zajímavých tipů, jako si nadcházející měsíc opravdu užít. 

Dočtete se například, že ticho má opravdu léčivou moc a dozvíte se, jak i vy můžete v životě trochu zpomalit. I chvilka klidu má totiž doslova blahodárný vliv na celkové zdraví. Poradíme vám, jak se vyrovnat se stresem a prozradíme pár tipů pro zvýšení sebevědomí. Vždyť každá žena je krásná a když o sebe pečuje, může z ní vyzařovat pohoda stejně jako z Dany Morávkové, o které vám přinášíme velký článek.

Jako téma čísla jsme pro vás vybrali „finance a vztahy“. Tyto dva pojmy spolu totiž úzce souvisí a mají dopad na celou rodinu. Zatímco někteří partneři se v otázce peněz shodnou, pro jiné bývají zdrojem věčných konfliktů. Jak to zařídit, abyste u vás doma vládla pohoda, to se dozvíte právě v našem časopise. Pro milovníky zdravého životního stylu jsme si zase připravili pár tipů, které se jim budou hodit, než poprvé vyrazí do fitka. Nezapomněli jsme ani na osvědčené recepty, tentokrát z rebarbory, jejíž sezóna právě vrcholí. Nu a protože právě kvete černý bez, můžete si podle jednoduchých návodů doma připravit lahodný bezový sirup nebo úžasnou mast na kožní potíže.

Protože jsme toto číslo připravovali s velkou láskou, pevně věříme, že se vám časopis Můj čas na kafíčko pro ženy stane zdrojem inspirace a pohody.


Titul si můžete předplatit ZDE

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden