Moje šťastná hvězda

Našla Vondráčková svého pana Božského?

Vypadá to, že LUCIE VONDRÁČKOVÁ (43) konečně našla své štěstí. O svého zajíčka se pečlivě stará a ZDENĚK POLÍVKA (25) se má jako v bavlnce. Bude svatba?


Nedávno zažil Zdeněk Polívka (25) opravdu těžký zápas, po kterém na tom nebyl moc dobře. Lucie Vondráčková (43) se ale ukázala jako skvělá partnerka. Utěšila ho, přivedla svého drahého na jiné myšlenky a díky ní se chmury z porážky rychle rozplynuly.


Ještě předtím mu pomáhala s přípravou a dělala všechno možné, aby se cítil v pohodě. Sama sice přiznala, že velmi těžce nesla, když sportovec shazoval kila, aby se dostal na povinnou váhu. „Nejí ani nepije. Nepředstavitelné,“ nechala se slyšet Vondráčková. Podle všeho s jeho životním stylem zrovna nesouhlasí, přesto mu byla oporou a neprotestovala.


Mladičký bojovník je ze své partnerky úplně vedle.

Změna k lepšímu

Jejich přátelé se shodují, že se velmi milují. Pro Vondráčkovou je to příjemná změna po peripetiích s Tomášem Plekancem (40). Nevyšla jí ani krátká láska s bývalým krasobruslařem Tomášem Vernerem (37), s někdejším fotbalistou Tomášem Ujafulušim (45) šlo spíš o románek a vášeň než lásku. Zdálo se, že je vždycky ona tou, která ve vztahu tahá za kratší konec. S Polívkou to má být ale jiné.

Snad to vydrží

On ji respektuje a vzhlíží k ní. Vždyť už několikrát přiznal, že na ni už v minulosti zamilovaně koukal v televizi.A kdo je viděl na některé společenské akci, tak potvrzuje, že jsou jako dvě hrdličky.

Polívka se prý chová jako pravý gentleman a Vondráčková si to užívá. Podle některých je také dost možné, že právě on je pro ni ten pravý, a pokud by se vyslovil, nebude váhat ani chvilku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden