Moje šťastná hvězda

Nevěrnému partnerovi vyhlásila válku o jejich syna

Moje šťastná hvězda

Zuzana Bydžovská věřila, že s druhou životní láskou už ji žádný bolestný konec nečeká. V tom se ale bohužel pořádně spletla a neváhala Miroslavu Etzlerovi vrátit všechno i s úroky.

Vztah Zuzany Bydžovské (62) a Miroslava Etzlera (59) korunoval syn Kristián (23), jenž se narodil z velké lásky. Škoda jen, že později musel chlapec přihlížet bolesti a samotě, kterou do srdce jeho maminky vnesl jeho nevěrný otec.

Ačkoli by to dnes řekl asi jen málokdo, Zuzana Bydžovská (62) byla v mládí neřízenou střelou a spoustu času prý trávila po hospodách, holdovala alkoholu a cigaretám. Zkrátka typický život bohéma. Když jí ale padlo třiadvacet let, začala v ní klíčit touha usadit se a založit rodinu.

Důsledně si šla za svým cílem, bohužel ale neměla v lásce štěstí a vlastně nikdy se jí nepodařilo žít svůj sen o šťastné kompletní rodině. Do každého vztahu šla vždycky naplno, pokaždé ale tvrdě narazila. Jako by muži nedokázali

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden