Můj kousek štěstí

Oblékala legendární červené plavky

Můj kousek štěstí

Teď bojuje s nebezpečnou chorobou.

Atraktivní blondýnka byla jako stvořená pro roli v Pobřežní hlídce. Jenže oproti vnadné Pamele Anderson si připadala jako kluk.

Měla ambiciózní rodiče, v první řadě matku. Rodilí Britové přesídlili do Spojených států, kde se jim narodila holčička Nicole Eggert (52).

Těžko říct, kdo toužil po filmové kariéře víc, zda dcerka, nebo její matka, která dívenku vodila po všemožných konkurzech či dětských soutěžích krásy. Právě na takové akci si jí všiml agent vyhledávající nové talenty.

Blondýnka se režisérům líbila. Jejím prvním filmem byly Bohaté a slavné, drama z roku 1981, kde hrály hvězdy zvučných jmen, třeba i Jacqueline Bisset (79). Mezi celebrity světového formátu blondýnku katapultoval až kultovní seriál Pobřežní hlídka, který

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden