Můj čas na kafíčko

Opustila partnera kvůli zajíčkovi?

Láska a vášeň mohou dohnat člověka i k šílenství. Své by o tom mohla vyprávět hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě herečka Ivana Jirešová (42). Přestože se vždy snažila být tou nejlepší, nejoddanější ženou na světě, žádný vztah jí bohužel dlouho nevydržel. Ještě před několika měsíci randila s podnikatelem Milanem Štědrou (36), s nímž byla rok, ale nedávno se rozešli.

Kdo komu dal kopačky a proč?

Společně tvořili nerozlučný pár a herečka vypadala po jeho boku šťastná. Milan ji natolik zahrnoval láskou a obdivem, že se v jeho náruči cítila jako znovuzrozená. Alespoň to před pár měsíci tvrdila: „Jsme spolu a jsem teď s Milanem šťastná.“ Zřejmě ji však začalo pálit dobré bydlo a snad i obtěžovat emocionální výlevy o šest let mladšího muže, který byl plný ideálů a plánoval s ní společnou budoucnost. Ona se ale rozhodla jinak a společné bydlení odmítla, což on prý velmi těžce nesl. „Vidíme se často, ale nebydlíme spolu. Kvůli dceři zatím nechci,“ říkala ještě nedávno.

Nechtěla s ním bydlet!

Nakonec tedy nebylo zas takovým překvapením, že šli od sebe. „Ano, nejsme už spolu, zůstali jsme ale přáteli,“ prozradil Milan. Bylo ale zjevné, že ho rozchod zasáhl. Prožívá muka i Ivana, která zůstala sama jako kůl v plotě? Proslýchá se, že v době krize jejich vztahu našla útěchu v náruči urostlého mladíčka Jiřího Kmoníčka (26), který se stal v roce 2018 Mužem roku.

Milenecký poměr se prý snažila držet pod pokličkou, ale stejně si o něm začali cvrlikat vrabci na střeše. Štědra ale údajně dál o Jirešovou usiloval. V té době byla občas viděna i s Kmoníčkem, o němž všem tvrdila, že je to jen kamarád. Jestli byl právě on příčinou jejich rozchodu, není známo. Každopádně ani s ním prý nezůstala. V poslední době herečka nevypadá moc dobře, viditelně pohubla, takže se na ní celá situace dost podepsala. „Určitě to nebyl můj záměr. Nevím, čím to je, že tělo náhle samo začne hubnout,“ řekla Jirešová, která se teď snaží věnovat všechnu svou energii novému muzikálu Shrek a seriálové Ordinaci. „Teď mám konečně novou dějovou linku. Můžu prozradit, že Lucii brzy zradí její nejbližší člověk: Darek a také Čestmírova žena Alena," svěřila se.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden