Můj čas na kafíčko

Petra Janů: Rozčiluje se, že na plastice nebyla!

O Petře Janů (65) je známo, že si svůj stále mladistvý vzhled udržuje tak, že skoro nic nejí a neustále dře v posilovně. Proto ji zaskočily reakce fanoušků, kteří ji na koncertě v Nymburce u příležitosti oslav 100. výročí republiky, vůbec nepoznali. Okamžitě se vyrojily spekulace, že zpěvačka podstoupila nepříliš vydařenou plastickou operaci. To zpěvačka ale rázně odmítá. Prohlašuje, že za její proměnou stojí změna účesu a lehký příbytek na váze, protože nemohla cvičit. Že by to bylo ze zdravotních důvodů, ale také odmítá. Je prý zdravá a plná síly.Co je tedy pravdou?

Energii čerpá na chalupě

Petra tráví ráda hodně času na své starodávné chalupě v Jižních Čechách. Ve středověku byla právě její chalupa kostelem. Tvrdí, že tam je výborná energie a tak tam relaxuje zahradničením a své návštěvy pak prý ničí svým vyhlášeným kulinářským uměním. Sama si přitom svoji linii ale přísně hlídá. Petra je v branži pověstná tím, že je vždycky dobře naladěná a jak sama o sobě říká, je i neuvěřitelně šikovná, k čemuž přispěly právě práce na její zahrádce a kolem chalupy.

S manželem jim to mimořádně klapalo.

K minulosti už se nechce vracet

Jižní Čechy jsou pro Petru zkrátka balzám na duši. „Koukám tam pořád do lesa a přemýšlím o nesmrtelnosti chrousta,“ popisuje svůj relax zpěvačka. Jejím mottem také je, že člověk by se neměl hrabat v tom, co bylo, ale žít tady a teď. Dalo by se říci, že i přes spekulace o kosmetických a chirurgických úpravách, či případné nemoci, je Petra ve své životní formě. Pochlubí se Petra brzy i nějakým dalším mladým milencem?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden