Můj čas na kafíčko

Po vyhazovu z divadla prodávala Regina Rázlová chlebíčky

Můj čas na kafíčko

„V životě jsem narazila většinou na muže, na které nebylo spolehnutí,“ říká Regina Rázlová.

Patřila k nejkrásnějším českým herečkám, o její služby se přetahovali nejlepší režiséři. Pak se Regina Rázlová nadlouho z povědomí diváků vytratila. Když se ale vrátila, ukázalo se, že ze svého umění ani šarmu vůbec nic neztratila.

Kdyby se slavný seriál Třicet případů majora Zemana natáčel v dnešní době, nejspíš by producenty napadlo natočit vedlejší linii příběhu, které se dnes módně říká spin-off.

Pak by se rozhodně hlavní postavou mohla stát Hanka Bínová. Krásnou a schopnou tajnou agentku v seriálu ztvárnila Regina Rázlová a byla škoda, že jí scénář dovolil objevit se jen ve třech epizodách.

Kamera porazila fotoaparát

Regina Rázlová k umění tíhla odmalička. Film měl sice konkurenci ve fotografování, ale když pak vystudovala DAMU, mohla o sobě po absolutoriu v roce 1969 prohlásit, že

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden