Můj čas na kafíčko

Přišla muži na nevěru krátce před porodem?

Hvězda úspěšného seriálu Sedm schodů k moci Eva Podzimková (33) se brzy stane dvojnásobnou maminkou.


Zpočátku z toho měla velkou radost. Vždycky chtěla mít velkou rodinu, a navíc si myslela, že žije s milujícím manželem a osudovou láskou, scenáristou Matějem Podzimkem (43).


Anonymní zdroj z blízkého okolí herečky nám ale prozradil, že se k ní doneslo, že se měl Podzimek zapomenout s jistou mladičkou herečkou. Je snad možné, že manželku podvedl a ona se kvůli tomu zhroutila?


Manžel Matěj Podzimek (43).

Bezmezně mu věří

Pokud se to vážně stalo, musí to být pro herečku obrovský šok. Vždyť cítila, že je manžel její spřízněná duše a někdo, komu může bezmezně věřit. Zamilovali se do sebe v roce 2019, bylo to tehdy takřka na první pohled.

Moc se ale scenáristovi nedivíme, Podzimková je skutečně krásná žena. V té době se ovšem spekulovalo, že jejich vztah vznikl na popelu toho předchozího, který Podzimek měl.

Překvapivý konec

Jeho manželkou byla herečka Kristýna Ryška (38). Dokonce došlo na bizarní situaci – zhruba týden obě dámy nosily stejné příjmení – byly Podzimkové. V roce 2021 pak Podzimková porodila scenáristovi dceru Lotu (2), a už byli rodina.

O další rok později si pak během tajné svatby slíbili věčnou lásku. Ta proběhla za přítomnosti jejich rodiny a přátel v areálu Dvůr Honětice na jižní Moravě. Herečka na ní vypadala trochu jako víla, a to díky svému účesu, který zdobila květinová čelenka.

Už v průběhu roku 2023 se ale povídalo, že má Podzimek slabost pro mladší herečky. Ty mu dlouhodobě nadbíhají, neboť cítí, že díky němu mohou mít výhodu a třeba i snadnější cestu k získání vysněných rolí.

Pletky s jinými?

Scenárista ale zřejmě vždy pokušení odolal, přesněji řečeno nikdy se nepodařilo novinářům vypátrat, že by Podzimkovou podvedl. Myslíme si tak, že i současné spekulace budou „přitažené za vlasy“. Klidně mohl náš zdroj jen vidět Podzimka usmívat se na nějakou z hereček a udělat z toho hned vášnivý románek.

Jejich láska je ale od začátku hluboká, a nějaké „výkřiky do tmy“ je nemohou ohrozit. Oba vědí, jak krásně jim spolu je, a to je bezesporu nejdůležitější. A bude určitě ještě lépe, až se jim narodí druhé dítě.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden