Můj kousek štěstí

Pro lásku by raději zemřela

Šéfka Kapky naděje Vendula Pizingerová (48) si už zřejmě zvykla, že když s manželem vyrazí na dovolenou, nemá šanci si odpočinout. Stojí ji hodně sil, aby muži vůbec stačila.  

I když je Vendula o hodně starší než její manžel, pořád se s ním snaží držet krok. Nic jiného jí ani nezbývá, protože Josef Pizinger (31) plánuje zásadně dobrodružné túry, při kterých není o adrenalin nouze. Naposledy pro celou rodinu vybral exotický ostrov Réunion, který leží v Indickém oceánu. Na dovolenou vyrazili i se synem Kubou (14), kterého má Vendula z manželství se skladatelem Karlem Svobodou (†68).

Musela přeplavat

O tom, jak náročné chvíle musí Vendula během dovolené prožívat, pravidelně informuje na internetu. A je vidět, že při nápadech svého muže riskuje nejen svůj život, ale také život neznámých turistů! „Trek k vodopádům a jeskyni zpočátku vypadal nevinně. Kluci samozřejmě nabrali tempo, tak jsem se je snažila dohnat. To ovšem nemohli tušit francouzští turisté, kteří se vydali za mnou. Nevěděli, že zabloudím úplně všude. Dovedla jsem je do místa, odkud se nedalo jinak dostat, než že museli přeplavat. Nakonec to vzdali, ale já přeplavala a dopadla kluky v jeskyni,“ popsala například.

Cizinci tomu

nevěřili Otázkou zůstává, proč se Pizingerová nechává přesvědčit k tak nebezpečným akcím. Pokud nemá obstojný orientační smysl, v neznámém prostředí ostrova by se mohla snadno ztratit, nebo se dokonce i zranit. A když se snažila dohonit manžela se synem, situace se stávala nebezpečnou i pro důvěřivé Francouze. Vypadá to, že by udělala cokoli, aby si u manžela získala respekt. Zřejmě si vůbec neumí představit, že by o něj také mohla přijít. Jenže ani Josef svou ženu očividně nechrání tak, jak by měl. Který muž by svou drahou polovičku nechal samotnou vláčet se nevyšlapanými cestami?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden