Můj kousek štěstí

Regina Rázlová: Prodávala chlebíčky

Vzlety a pády. Takový byl život herečky Reginy Rázlové (70), která o tom, že jednou jsi dole a jednou nahoře, ví své. Neměla lehký život. I když ji ostatní považovali spoustu let za prominentní dítě, které má protekci za protekcí, zažila spoustu zklamání.

Nesměla nějakou dobu hrát, byla ve vězení, chtěla spáchat sebevraždu a kvůli tomu všemu má podlomené zdraví. Co musela podstoupit, aby uživila sebe a děti, když byla coby dcera komunistického prominenta propuštěna na začátku devadesítých let z Národního divadla? Protloukala se, jak se dalo.

Absolvovala kurzy různých alternativních technik, aby se následně mohla zabývat hledáním vody prostřednictvím proutkaření či pátráním po ztracených předmětech. Mimo jiné také prodávala chlebíčky. Nechala se slyšet, že prostě dělala, co mohla.

S nadhledem tvrdí, že obložené chlebíčky prodávala "na ksicht", což znamená, že lidé si k ní rádi přišli lahůdku koupit, protože je přitahoval její známý obličej. Na zahradě pěstovala květiny, které sušila a vyráběla z nich ozdoby na hroby.

Šly na odbyt. Ale kuchyň obložená ozdobami na hroby byla prý morbidní. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden