Můj čas na kafíčko

Skončí Agáta nakonec na úplném dně?

Můj čas na kafíčko

Mediálního magnáta milovala, jenže nyní jsou z nich nepřátelé, kteří se přetahují o malou dceru...

Agáta Hanychová (38) už není ve válce jen s Jaromírem Soukupem (54), ale i se svým exmanželem Jakubem Prachařem (40). Oba jí dělají už pár měsíců se života peklo. Budoucnost exmodelky je v ohrožení.

Nerovný souboj už několik měsíců musí podstupovat bývalá modelka a současná internetová hvězda Agáta Hanychová (38). Trojnásobná maminka si sice nedávno vzala podnikatele a bývalého hráče amerického fotbalu Miroslava Dopitu (39) a během obřadu zářila štěstím, ale to vůbec nemusí odrážet pravý stav věcí.

Nepříjemný střet s realitou

Pocity euforie brzy vystřídal návrat do bolestné reality, ve které Agátě ničí život mediální magnát Jaromír Soukup (54) a herec Jakub Prachař (40). A rozhodně to nevypadá, že by se vše mělo zvrátit v její prospěch. Tou nejvíc nepříjemnou bitvou je určitě ta,

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden