Můj kousek štěstí

Tajemného milence asi poslala k vodě

Oficiálně žádnou novou lásku ještě neukázala, jen těžko ale uvěřit, že zůstává stále sama.

Rozvedla se a je znovu zamilovaná, tak se ještě donedávna psalo o Taťáně Kuchařové (35). Zdálo se, že se v jejím životě blýská na lepší časy.

Povznesla se nad rozvod s Ondřejem Brzobohatým (40), čas od času si z něj udělá legraci. Když nedávno mluvila o své vášni v podobě experimentů s účesy a zkoušela nejrůznější paruky, utrousila jen tak mimochodem: „Použila jsem pár paruk, po nebožce ženě mi jich pár zbylo.“

Velkou lásku s Brzobohatým střídal bouřlivý rozvod.

Bývalá Miss World tím s úsměvem narážela na fakt, že se její bývalý muž přiznal ke své zálibě v převlékání za ženu. Vypadá to tedy, že bolest a strasti z rozvodu jsou dávno pryč.

Jako by ji muž se kterým prožila kus života, už vůbec nezajímal. Přestože sama možná, pokud jde o vztahy, neprožívá zrovna dobré období.

Povídá se totiž, že se rozešla se svým cizincem, se kterým měla pár měsíců randit. Pokud to tak opravdu je, nedává na sobě nic znát.

Přitom by mohla mít na chlapy vztek. Na druhou stranu – určitě má kolem sebe spoustu potenciálních nápadníků, ze kterých si jistě brzy vybere nového partnera.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden