Můj kousek štěstí

Tatiana Vilhelmová: Snaží se jí Dyk vzepřít?

V manželství herečky Tatiany Vilhelmové (39) a zpěváka Vojty Dyka (32) se dějí nečekané změny! Dosud byla Vilhelmová tou, co držela v rukou kormidlo. Hlavou rodiny, podle které se řídí chod domácnosti. Jenomže Dyk byl vždy spíš nespoutaným bohémem, který si od nikoho nenechá dirigovat život.

Až s herečkou se z něho stal zodpovědný otec pětiletého Aloise a poslušný partner, který vyplní každé přání své lásky. Snad ho i bavilo, že ho právě ona vedla. Jenomže teď jakoby se v něm opět vzbouřilo jeho pravé já.

..     Zpěvák zřejmě opět dostal potřebu rozhodovat se sám za sebe a dopřát si ten pocit, že zase doma chvíli vládne on a věci se dějí podle něho. Prosadil si něco, co by se Tatianě příliš nemuselo líbt: nasadil přísný čtyřicetidenní půst, pomocí kterého by mělo dojít k očistě těla i duše.

Takže Tatiana, která si doteď s chutí dopřávala i ty méně zdravé pochoutky, musí Vojtovi připravovat pokrmy ze zrní a nejrůznějších bobulí, dušené zeleniny... Dost možná to Dyka stálo ostřejší výměnu názorů, za ten pocit znovu nabyté svobody mu to ale stojí.

Neřekl to sice tak "na plnou pusu", nerad by Tatianu ještě více provokoval. Jasně tak ale dává na jevo, že si konečně zase chvíli může dělat, co chce, aniž by se musel někomu zpovídat.

Podle některých se až příliš nechává ovlivňovat svou parnerkou. Je veřejným tajemstvím, že Tatiana stojí i za rozpadem jeho kapely Nightwork, údajně měla chtít idola, který okouzloval zástupy žen, jen pro sebe.

Nechce tím snad Dyk setřást zlé pomluvy? Má snad pocit, že když nyní v domácnosti zavelí on, dokáže konečně svému okolí, že není rozhodně žádný podpantoflák? Možná by tím opravdu mohl kdekoho umlčet. Otázkou ale zůstává, jestli tím nenávratně nepošramotí vztah s Tatianou.

Co když se tahle role zpěvákovi zalíbí a bude chtít v rozhodování pokračovat dál? Co když přijde s dalším nápadem z jeho hlavy? Bude Vilhelmová ochotna svému partnerovi předat velení, aniž by se strhla bouře? .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden