Můj kousek štěstí

Tereza Pergnerová: Podivné výchovné praktiky!

Tereza Pergnerová(43) své děti miluje nadevše. Neubližuje jim ale přesto nevědomky? Oblíbená moderátorka z VyVolených je přesvědčena, že pro svou dceru Nathalii (9) a syna Samuela (17) udělá nejlépe, když jim dovolí všechno, co ony samy chtějí.

"Já si přeju jen, ať jsou šťastné. Rozhodně z nich nechci vytvářet svou představu o nich. Mám je ráda takové, jaké jsou. Ať budou v životě čímkoli," nechala se slyšet. Takový pohled je sice chválihodný, je ale opravdu rozumné, nechat děti růst jako dříví v lese? Pergnerovou prý ratolesti nemusí poslouchat opravdu v ničem.

"Jejich rozhodnutí je jejich zodpovědnost," razí přesvědčení. Po své drogové minulosti přitom sama ví, jak snadné je dostat se do průšvihu. Neměla by Pergnerová zvláště v jejím případě mít raději oči na šťopkách, jestli děti nevyvádějí něco nekalého? Pochvaluje si, že má se svými potomky skvělý vztah právě proto, že se jim neplete do života.

Nejspíš si ale neuvědomuje, že když své děti nebude alespoň jemně korigovat a vést je ke správným zásadám, jednou by si mohly pořádně natlouct. Vždyť jedině tak jim může dát dobrý základ do života..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden