Můj čas na kafíčko

Touží Dejdar po slávě a šílících fanynkách?

Dělal už snad všechno, na co si jen vzpomene. Herec, dabér, bavič, a teď už i dokonce zpěvák Martin Dejdar (52) se drží na výsluní českého showbyznysu zuby nehty! Nedávno se dal dohromady se slovenskou kapelou Duo Jamaha, která ale sklízí jeden posměch za druhým.

Proč to tedy Martin vůbec dělá? „Duo Jamaha mě zajímá jako fenomén. Poznali jsme se při natáčení filmu Muzzikanti,“ vysvětluje svoje současné působení jako béčkový muzikant. Ve filmu spolu natočili písničku Dej mi pusu a kapela má podle herce víc fandů než kdokoli jiný. „Takovou zábavu člověk normálně nezažije,“ nechal se slyšet Martin. Je tohle hlavní důvod? Chce kolem sebe mít dav šílících slečen a obdiv okolí?

Bláznivá sázka s vlastním synem!

Jestli si ale na něco opravdu nepotrpí, pak jsou to novodobé vymoženosti a sledování cizích lidí na internetu. „Přiznám se, že já jsem odpůrce sociálních sítí,“ práskl na sebe Martin s tím, že nový profil mu musel vytvořit jeho synátor a možná budoucí hokejová star Matěj Dejdar (19). Dokonce se vsadili, že pokud Martin získá víc než sto tisíc příznivců, pozve syna na luxusní večeři.

Proč skoro nikdy není doma s rodinou?

Práce má přitom i tak až nad hlavu. Takže svoje dvě děti, syna Matěje a dceru Sáru (11), které se mu po dlouhé době vrátily z Ameriky, paradoxně vidí ještě méně. Ameriku má přitom prý Martin moc rád a klidně by žil tady i tam, ale Česko je mu přece jen blíž. V Americe nikdy trvale nebydlel, jak si všichni mylně mysleli. „Nedávno  mi dcera řekla, že snad bylo lepší, když s maminkou bydlely v Americe, protože jsem za nimi pořád létal a tak jsme se vlastně viděli a užili víc,“ říká smutně Martin. Ale co má dělat, když mu nad hlavou ještě visí dluhy z produkování filmu Panství? Šel by Martin do dalšího natáčení nesmrtelného Ozáka?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden