Moje sladké tajemství

Toužila po slávě, kterou ale nakonec vůbec neunesla

Moje sladké tajemství

Každý den si blond kráska míchala smrtící koktejly.

Oplývala krásou, kterou jí každá žena záviděla, muži na ni stáli fronty a nechyběl jí ani talent. Přesto byla Marilyn Monroe (†36) nešťastná a svůj žal tlumila léky a zapíjela alkoholem.

Snad žádná hollywoodská herečka nezpůsobila takové pozdvižení jako platinová blondýnka Marilyn Monroe (†36). Všechny přitahovala jako magnet a každá žena chtěla být jako ona. Jenže poté, co si splnila sen stát se hvězdou, to s ní šlo hodně rychle z kopce.

Jako malá se doma neohřála

Už její dětství napovídalo tomu, že to nebude mít v životě zrovna lehké. Její matka byla psychicky labilní, takže malá Marilyn putovala z jedné pěstounské rodiny do druhé. Když bylo budoucí hvězdě stříbrného plátna pouhých šestnáct let, raději se

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden