Můj čas na kafíčko

Už není sama, protože se vrátila k bývalému?

Nedávno si herečka ze seriálu ZOO Vanda Hybnerová (55) zoufala, jak moc její milovaný ranč potřebuje mužskou ruku. Sice se naučila úplně vše od kydání hnoje až po orání půdy, ale kdyby to za ni občas udělal nějaký statný chlap, jistě by se nezlobila. Možná se na ni ale koncem uplynulého roku usmálo štěstí.

Přesně ví, koho chce

Český showbyznys rozvířila informace, že se má potkávat s mladším mužem, jehož identitu ale náš zdroj nezná. Je snad možné, že se vrátila ke svému expartnerovi, automobilovému závodníkovi Jakubu Chourovi (42), nebo si našla jiného mladšího muže?

Jakub Choura (42).

Její ranč je pro ni naprosto vším

Hybnerová péči o zvířata na rozlehlém ranči zasvětila svůj život. Dá se tak říct, že stále pracuje – buď hraje, nebo dře na ranči. Občas si sice vyjde s kamarádkami na posezení, ale to není ono, chyběla tomu totiž láska. Jestli tak někoho potkala a sdílí s ním svůj život, určitě to je jen dobře.

Jasně by to tak vysvětlilo, proč v novém roce působí úplně jinak než dříve, doslova totiž září a vysílá na dálku pozitivní energii, je to skoro až nakažlivé. Jelikož vypadá stále skvěle a mladistvě, nedivili bychom se ani tomu, kdyby si opět našla někoho výrazně mladšího, než je sama.

Obrovská zrada

A nepřekvapilo by nás ani to, kdyby to skutečně byl Choura, se kterým byla v minulosti mnoho let. Byl to právě on, kdo jí pomohl překonat zradu, které se dopustil její exmanžel Saša Rašilov (51).

Ten ji před lety vyměnil za mladší milenku a zlomil jí srdce. Byli spolu přitom manželé jedenáct let, Hybnerová mu navíc porodila dvě dcery, Josefínu (29) a Antonii (27). Ani v tom nejhorším snu si nedokázala představit, že ji tak poníží a odkopne ji jako kus hadru.

Úplně ztratil hlavu

Milionářka Věra Miťková (43) Rašilova úplně očarovala, jako by měl tehdy nasazené růžové brýle. Nedokázal jí odolat, a dokonce si nechal vytetovat vzkaz „Miluji Tě, Věruško“. Horší pro něj pak bylo, když se mu vztah s milenkou po pár měsících rozpadl a ona ho opustila.

Zůstal tak s tetováním bez manželky i bez milenky. Sama Hybnerová se poté bránila novému vztahu, ale jakmile potkala Chouru, otevřela mu srdce dokořán. Sice se vztah snažila tajit, ale to se jí nepodařilo. Prořekl se totiž její otec Boris Hybner (†74), a vše bylo venku. Bylo by tak krásné, kdyby to byl právě Choura, se kterým se Hybnerová schází.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden