Můj kousek štěstí

Vendula Pizingerová: Odpustí nenáviděné sokyni?

Nemohly se ani cítit. Když měla jedna druhou potkat, raději přešla na druhý chodník. Vztah mezi Vendulou Pizingerovou a Leonou Machálkovou (52) byl po delší čas na bodu mrazu.

Důvod nebyl tak docela zanedbatelný, nešlo o žabomyší spory, nad nimiž lze jen mávnout rukou. Když totiž byla ještě Vendula manželkou hudebního skladatele Karla Svobody (†68), ten prý, aby ji překvapil, pozval do manželské ložnice navíc ještě Leonu.

Vše údajně probíhalo za souhlasu trojice zúčastněných, ale ukázalo se, že Vendula souhlasila o něco méně než zbylá dvojice. "Před lety jsem chtěla Leonu zabít," prohlásila prý. Aby se to zkomplikovalo, blond zpěvačka tvrdila něco jiného.

"Hází na mě špínu," stěžovala si na Vendulu. "Společné dovolené iniciovala vždy ona. Vendula nikdy nebyla ponižovaná chudinka." Chvályhodné je, že spor netrval donekonečna. "Co bylo, to bylo, už jsme si vše vyříkaly," libuje si teď Vendula Pizingerová.

"Holky" byly viděny ve společnosti, jak si vesele povídají a spolu se smějí, až se za břicho popadají. Konec dobrý, všechno dobré, jak se říká. Přejme jim, ať jim přátelství vydrží. Přinejmenším do doby, než se zase objeví nějaký muž, kterému se budou obě přitažlivé blondýnky líbit.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden