Můj kousek štěstí

Veronika Kopřivová: V bahně

Jak skoncovat s únavou, vyčerpáním a přepracováním? Na to má zaručenou radu krásná přítelkyně Jaromíra Jágra (46), blondýnka Veronika Kopřivová. "Poslední dobou jsem slýchala, že vypadám unaveně, tak jsem si koupila letenku a vyrazila," prohlásila příležitostná modelka, která coby lék na podzimní splín zvolila letecký výlet do Izraele.

Na sociální síti se rozplývá nad Jeruzalémem i nad Mrtvým mořem, kde nasávala sílu ze slunce i z léčivého bahna. "Hodně jsem to bahno zvažovala, protože mám dost citlivou pleť, ale když jsem to umyla a viděla ten rozdíl, tak jsem si dala další kolo a rovnou i na obličej.

Žádné přípravky mi nikdy neudělaly tak hebkou a jemnou pleť," pěje chválu na krášlící účinky bahenní kúry. Možná by se však neměla obalená bahnem fotografovat a předvádět snímek celému světu a zejména svému hokejistovi, který by ji určitě raději vídal jako nymfu vystupující z mořských pěn, nikoli v bahně.

Šeptá se, že se ti dva vídají čím dál méně a že byl Jágr viděn s jinými, a pokud se lehkomyslná plavovláska pohádkově bohatému milenci znelíbí, bude s luxusem konec. A bude-li se pak cítit unavená, neskončí v tomto případě v bahně Mrtvého moře, ale tuzemského rybníka Brčálníka.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden