Moje šťastná hvězda

Všem dává najevo, že patří jen jemu

V poslední době se spekulovalo, že se hvězda seriálu Zlatá labuť Simona Lewandowská (24) rozešla s hercem Goranem Maillem (24), který pro změnu září v ZOO.


Dokonce se objevily informace o tom, že ho vyměnila za jeho kolegu Šimona Bilinu (28), se kterým si v létě užila vášnivý tanec v Karlových Varech. Nakonec se ale ukázalo, že jejich láska stále trvá. Oba si dokonce vyjeli na společně romantickou dovolenou do Švýcarska, během které se od sebe nehnuli ani na krok.


Stále se milují


Možná potřebovali právě takovou dovolenou, aby si oba uvědomili, že se stále milují a chtějí spolu zůstat. Maiello nejspíš zabojoval a ukázal herečce, že je pro ni ten pravý. Bude mít ale složité si ji udržet. O herečku je mezi muži velký zájem, pomalu denně se jí dvoří na sociálních sítích a určitě ji zvou na rande i ve skutečnosti.


Třeba se ale v dohledné době mladičký herec pochlapí a třeba požádá Lewandowskou o ruku. Takový krásný prsten s briliantem by jí určitě vyrazil dech a v tu chvíli by zapomněla na všechny své ctitele.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden