Můj kousek štěstí

Výjimka, co nejde po penězích?

V záplavě neveselých zpráv byla ta o lásce Dary Rolins (49) a Pavla Nedvěda (49) jako pohlazení. Blondýnka se v modrých fotbalistových očích topí od léta, kdy ti dva holoubci v utajení vrkali pod italským sluncem. A jak to vidí Nedvědovi „spoluhráči“?

„Já bych Daru domů nechtěl, je celá umělá a mně se to nelíbí. Pavel by se podle mě měl hlavně soustředit na Juventus,“ – takhle přísně se na love story dívá bývalý fotbalista Ladislav Vízek (66). Ale fešák přezdívaný mimo jiné i Duracell, neznal nic než fotbal od dětství, a tak se mu lýtka zapalují až teď, kdy zjistil, že existují i jiné ženy než ta jeho, a operativně se po dvacet sedm let trvajícím manželství rozvedl.

Pavel Nedvěd (49) se dvořil dlouho. To, že spolu chodí, prý není žádná náhoda. Má, co chtěl.

Varováním pro Daru budiž dávná slova Ivany Nedvědové (47). Ta choti žertem říkávala, že ženy, jež ho obléhají, nechtějí jeho, ale jeho peníze. „Tebe by vrátily za dva dny,“ smála se.

Dara však mluví o horoucí lásce, leč naříká, nad reakcí tisku. „Všude se bulvárním způsobem řeší náš vztah. A je to tady,“ stýská si. Pořád je možnost uletět tomu tryskáčem, který si Nedvěd běžně pronajímá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden