Můj čas na kafíčko

Z bouřliváka Etzlera se stal slušný podpantoflák?

Herec Miroslav Etzler (53) naprosto na rovinu sám prohlašuje, že nikdy nebyl ideálním otcem, a dokonce ani partnerem svým manželkám a přítelkyním. Teď se ale se svou nynější láskou, partnerkou Helenou Bartalošovou (36), rozhodl všechno napravit.

„Své tři děti jsem měl relativně brzy. Byly pro mě důležité, ale budoval jsem kariéru. Ta už mě teď moc nezajímá. Myslím, že na stará kolena budu otec par excellence,“ dušuje se Mirek, který je ale momentálně také v jednom pracovním kole. A to hlavně kvůli účinkování v oblíbeném seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Je to náznak, že se chystá s vysněnou rolí a trvalým příjmem seknout? U toho  jde ještě neskutečně do sebe a chce zhubnout celých pět a dvacet kilo. Osmnáct už má dole. Proč to všechno?

Rozhoduje se mezi penězi a rodinou?

S dalším miminkem vůbec nepočítal

Z v pořadí už čtvrtého miminka má sice Mirek velkou radost, prvotní zjištění byl pro něho ale velkým šokem! To, že bude opět otcem na plný úvazek se dozvěděl po telefonu, na zastávce a nezareagoval zrovna nejlépe. Místo, aby vyskočil radostí a svou milovanou podpořil, slyšela od něho jen osm minut dlouhého mlčení, které mluvilo za vše. Možná právě to se jí teď snaží vynahradit. A Helena ho chválí. „Každý večer mi masíruje nohy, ale hlavně vaří. To je ale na mně i vidět,“ pochvaluje si. Čtvrtý potomek totiž má přijít na svět už co nevidět a podle komentářů na sociálních sítích pod zveřejněným ultrazvukem to bude chlapec. Miroslav už má jednoho syna, Kristiána (17) s bývalou manželkou herečkou Zuzanou Bydžovskou (56). A další dvě dcery – Magdalénu a Markétu (25) – má z předchozích manželství. Otázkou je, jestli tolik hladových krků uplatí.

Exekutor v patách!

Právě teď mu totiž nad hlavou visí hrozba exekuce. Nebo spíš jedné z jeho firem BE2BE, s. r. o., kterou vlastní se svým společníkem Tomášem Burdou. Ten je v hledáčku exekutora, protože údajně dluží už bezmála tři sta šedesát tisíc korun. Mirkova druhá firma Ansámbl, s. r. o., kterou vlastnil se svou exmanželkou a herečkou Vilmou Cibulkovou (55), ale po jeho provalené nevěře s herečkou Radkou Pavlovčinovou (30) se nechala za přibližně sto tisíc vyplatit, je sice v bezpečí, ale kdoví, jak tohle všechno dopadne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden