Můj čas na kafíčko

Zakoukala se do seriálového kolegy?

Pohledná herečka ze seriálu Dobré zprávy Natálie Halouzková (22) naposledy oficiálně randila s jistým studentem Benediktem.

Poté si ale do médií postěžovala, že muži často neumí ženám v posteli vyhovět. Sice tím přímo nenařkla svého expartnera, ale můžeme si domýšlet, proč se s ním asi rozešla...

Václav Šanda (34).

Co má s kolegou?

Od té doby nikoho oficiálního nepředstavila, nicméně to vypadá, že má hodně blízko ke svému kolegovi ze seriálu Václavu Šandovi (34). Skončila s tímto fešákem mladičká herečka v posteli?

„Muži v mém životě moc nefigurují. Jsem nezadaná,“ prozradila na jaře Halouzková v jednom rozhovoru. Tehdy sice byla hodně spojována s pohledným hercem Vladimírem Polívkou (34), se kterým si podle svých slov skvěle rozumí, ale nejspíš z toho nic nebylo.

Zakoukala se do  Vladimíra Polívky?

Polívka je totiž dlouhodobě šťastně zadaný a chodí s jistou blondýnkou Magdou, se kterou navíc plánuje budoucnost. Magda si navíc skvěle rozumí i s jeho maminkou, herečkou a zpěvačkou Chantal Poullain (66), a to je pro mladého herce velmi důležité.

Halouzková tak nejspíš rychle zjistila, že nemá šanci, a vzdala to. U koho ale šanci nejspíš má, to je jiný kolega, kterým je Václav Šanda. S tím hraje v Dobrých zprávach a říká se, že po sobě při  natáčení pořád pokukují, a občas dojde i na letmý flirt.

Šanda sice vypadá velmi mladě, ale letos oslavil již čtyřiatřicáté narozeniny. To však může být pro Halouzkovou velká výhoda.

Pokud opravdu v životě poznala nějaké muže, kteří jí neuměli v intimní oblasti vyhovět, tady by to mohlo fungovat. Šanda je jistě v tomto ohledu zkušenější než její bývalý partner, a tak by jim vztah mohl fungovat na jedničku.

Vypadá to, že je nezadaný

Šanda se navíc nikde s žádnou partnerkou neobjevil, a nejspíš je tak nezadaný. Oba máme v současné době pod drobnohledem a sledujeme, jestli se někde společně neobjeví.

Pokud ano, pak bude nejspíš jasné, že už dávno nejsou jen kolegové, ale regulérně mezi nimi přeskočila jiskra. V redakci jsme se ale shodli na tom, že by to mladičké herečce se Šandou moc slušelo a mohli by vytvořit opravdu sympatickou dvojici. Uvidíme, jak to nakonec dopadne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden