Můj kousek štěstí

Závidí si úspěch na parketu?

Rivalita ničí vztah.

Ze soutěže StarDance sice už Marek Adamczyk (35) vypadl, i tak ale stačil tento taneční maraton pořádně zatřást jeho manželstvím. S manželkou Evou Adamczykovou (30) , která se do soutěže také přihlásila, jsou prý na kordy.

Že by do jejich vztahu krutě zasáhla rivalita? Herec ze seriálu Kukačky prý jen těžko snášel, že je jeho manželka podle mnohých lepší než on. Což se koneckonců potvrdilo i tím, že zatímco herec už ze soutěže vypadl, jeho žena byla stále ve hře a diváky dovedností ohromovala.

Na hraně

O tom, že v jejich vztahu není něco v pořádku, se hovořilo už před pár týdny, kdy média obletěly fotky, na nichž jsou manželé zachyceni, jak z přímých přenosů odchází každý sám. Žádné držení za ručičky nebo vyprávění zážitků.

Na parketu si byli konkurencí, a to pro manželství není dobré.

A „blbou náladu“ si zřejmě přinášeli i domů, což může být cesta do vztahových pekel. Není tajemstvím, že se několikrát poškorpili už před začátkem soutěže. Zdálo se však, že se špičkují v dobrém.

Zdravá konkurence ke sportovním výkonům patří, zejména Adamczyková coby olympijská vítězka ve snowboardcrossu by mohla vyprávět. Teď se ale ukazuje, že to už tehdy možná nebylo všechno v pořádku.

Odrazoval ji?

Říká se, že Adamczyk po své manželce chtěl, aby se StarDance vůbec neúčastnila. Možná tušil, co je čeká, a že to nakonec nemusejí ustát. Měl by tím pádem totožný názor jako její sportovní trenér Marek Jelínek.

Ten se údajně totiž děsí toho, že se jeho svěřenkyně dostane na snowboard až dlouho poté, co soupeřky. A manko pak může chybět při závodech.

Adamczyková ale asi chtěla manželovi dokázat, že je lepší než on, a prý pro to byla ochotna obětovat i sportovní úspěchy. Tohle opravdu jako zdravá konkurence nevypadá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden