Moje sladké tajemství
Český výrobce masových specialit pro psy a kočky na veletrhu FOR PETS
Český výrobce masových specialit pro psy a kočky na veletrhu FOR PETS

Tradiční česká rodinná firma SOKOL FALCO, která se už od roku 1993 specializuje na výrobu z masa pro čtyřnohé mazlíčky, okoření svou expozicí veletrh FOR PETS.

V termínu od 4. do 7. dubna se ve výstavních prostorách PVA EXPO Praha uskuteční v pořadí již 14. ročník chovatelského veletrhu FOR PETS. Právě v těchto dnech, tedy od čtvrtka až do neděle bude možné navštívit stánek společnosti v hale 3, sektoru 3C, číslo stánku 12, a to vždy od 10:00 hodin.

Velkým lákadlem bude určitě nový a modernější FALCO stánek, ve kterém naleznete nejenom veškerý sortiment značky, ale budete se moci potkat také s ambasadory společnosti. Chybět tak nebude zpěvačka Kamila Nývltová, herečka Bára Štěpánová nebo třeba manželé Pischekovi, kteří jsou mushingovými vicemistry světa.

Na pestrou a vyváženou stravu pro psy a kočky nelze zapomenout ani o Velikonocích. Proto SOKOL FALCO připravilo poctivou výslužku i pro vaše miláčky – dopřát jim tak lze velikonoční limitovanou edici. Jedná se o celomletou 100% masovou konzervu složenou z 50% králičího a 50% jehněčího masa.

SOKOL FALCO je mimochodem velmi aktivní na sociálních sítích, ať už na Facebooku nebo na Instagramu, kde její zástupci budou dokumentovat celý průběh veletrhu FOR PETS – stačí začít sledovat účet @sokolfalco.

Mimo jiné provozuje také svůj cestovatelský projekt pro vášnivé cestovatele, který lze objevit pod hashtagem #falcocestovatel. Touto myšlenkou chce společnost podporovat cestování v České republice s mazlíčkem a zároveň milovníkům zvířat zprostředkovat tipy na výlety, kam mohou svého čtyřnohého parťáka vzít s sebou.

Související články
Nadcházející trendy v kosmetickém průmyslu mají vždy silný dopad a vyvolávají velkou pozornost. To platí i o nedávném odhalení nové kosmetické řady od značky Sain, které se uskutečnilo 6. června v nádherných zahradách pražského hotelu The Grand Mark. Právě zde byly nejenže představeny nové produkty, ale akce také posloužila jako příležitost k oslavě dlouhodobé spolupráce […]
Značka Skechers přichází s druhou edicí Skechers x Jen Stark okouzlujících a barevných designů na obuvi, které oživí váš šatník na celou sezónu. Po velkém úspěchu první série, která se rychle vyprodala, obnovuje Skechers spolupráci s umělkyní z Los Angeles a uvádí svou nabídku se širokou paletou stylových tenisek. Kolekce, která je nyní dostupná pro […]
Moje sladké tajemství / 30.5.2024
Milujete italskou pizzu, ale chcete jíst zdravě? Z pohodlí domova si můžete připravit takovou, která je nejen nízkokalorická a nutričně plnohodnotná, ale taky neodolatelně chutná. Při vlastní přípravě získáte kontrolu nad použitými ingrediencemi a můžete si být jisti, že výsledek se obejde bez konzervantů. Připravte si ingredience podle našeho receptu a pochutnejte si na skvělé […]
V pondělí 3. června se uskuteční dvanáctý ročník Fresh Senior Festivalu, akci bude hostit Villa Pellé v pražské Bubenči. Letos se organizátoři rozhodli připojit k oslavám Roku české hudby, jež se konají u příležitosti 200 let od narození Bedřicha Smetany. Jako motto festivalu proto zvolili název písně z opery Prodaná nevěsta – Proč bychom se netěšili. A návštěvníci se […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz