Moje sladké tajemství

Český výrobce masových specialit pro psy a kočky na veletrhu FOR PETS

Tradiční česká rodinná firma SOKOL FALCO, která se už od roku 1993 specializuje na výrobu z masa pro čtyřnohé mazlíčky, okoření svou expozicí veletrh FOR PETS.

V termínu od 4. do 7. dubna se ve výstavních prostorách PVA EXPO Praha uskuteční v pořadí již 14. ročník chovatelského veletrhu FOR PETS. Právě v těchto dnech, tedy od čtvrtka až do neděle bude možné navštívit stánek společnosti v hale 3, sektoru 3C, číslo stánku 12, a to vždy od 10:00 hodin.

Velkým lákadlem bude určitě nový a modernější FALCO stánek, ve kterém naleznete nejenom veškerý sortiment značky, ale budete se moci potkat také s ambasadory společnosti. Chybět tak nebude zpěvačka Kamila Nývltová, herečka Bára Štěpánová nebo třeba manželé Pischekovi, kteří jsou mushingovými vicemistry světa.

Na pestrou a vyváženou stravu pro psy a kočky nelze zapomenout ani o Velikonocích. Proto SOKOL FALCO připravilo poctivou výslužku i pro vaše miláčky – dopřát jim tak lze velikonoční limitovanou edici. Jedná se o celomletou 100% masovou konzervu složenou z 50% králičího a 50% jehněčího masa.

SOKOL FALCO je mimochodem velmi aktivní na sociálních sítích, ať už na Facebooku nebo na Instagramu, kde její zástupci budou dokumentovat celý průběh veletrhu FOR PETS - stačí začít sledovat účet @sokolfalco.

Mimo jiné provozuje také svůj cestovatelský projekt pro vášnivé cestovatele, který lze objevit pod hashtagem #falcocestovatel. Touto myšlenkou chce společnost podporovat cestování v České republice s mazlíčkem a zároveň milovníkům zvířat zprostředkovat tipy na výlety, kam mohou svého čtyřnohého parťáka vzít s sebou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden