Moje šťastná hvězda

Co má se svým kolegou ze Slunečné?

Všichni si mysleli, že EVU DECASTELO (44) rozvod zlomil. Ta má ale nejspíš nového milence TOMÁŠE TŘEŠTÍKA (44) a city zjevně ožily i s LUKÁŠEM LANGMAJEREM (42).


Kdysi dávno měla mít Eva Decastelo (44) pletky s kolegou Lukášem Langmajerem (42). A zdá se, že ještě není tak úplně všem dnům konec. Jak jinak si totiž vysvětlit, že se právě vedle sebe nyní objevili v nové show Můj muž to dokáže, která cílí primárně na partnery.


S Lukášem prý měla mít v minulosti románek.

Langmajer je sice trochu stydlivý, žhavá Decastelo by si s tím ale jistě hravě poradila. Svůdné pohledy létaly vzduchem a i po skončení natáčení si prý měli co říct. Co na to ale jeho manželka a nový přítel Evy?

Rozchod z ní udělal sexbombu

Není pochyb o tom, že nedávný rozchod s manželem Reném Decastelem (49) vlil sexy Evě novou krev do žil a teď očividně potřebuje dohnat všechna ta ztracená léta. V soutěži navíc řekla, že se jí na Lukášovi líbí jeho upřímnost a to, že jí umí prostě říct, že se občas „chová jako kráva“. 

Pro jeho manželku Lucii (35) to ale musí být pořádná rána pod pás. Byla to přece jen ona, kdo ho tehdy, když na tom nebyl zrovna psychicky nejlépe, podržel a dostal z nejhoršího. Dívat se na to, jak její muž nachází zálibu v jiné, je pravděpodobně nesmírně bolestivá záležitost.

Všichni jim gratulovali

A stejně tak i Tomáš Třeštík (44), který má být novým přítelem Decastelo. Když nedávno slavila narozeniny, sdílel jejich společnou zamilovanou fotku na sociálních sítích a všichni jim ve velkém psali, že jim gratulují. Nu, nechme se překvapit, jak tento milostný čtyřúhelník dopadne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden