Můj kousek štěstí

Tak přece jen problémy! Kam se poděla idyla?

Holka na obtíž

Nekonečné štěstí neexistuje, slunce vždycky čas od času překryjí mračna a na okna prudce zabuší nemilosrdná průtrž mračen. Dokonce i Dara Rolins (49) hlásí první mráčky na jasně modré obloze.

Rodiče mnohdy nepříjemně překvapí, že pubertální děti mívají své názory, drsné a příkré. A což teprve když se v rodině stane změna, cosi mimořádného. Dara Rolins sice popisuje momentální život jako procházku růžovou zahradou, ale ženy-matky, které stejně jako ona přivedly nového partnera domů, vědí své.

Není pravděpodobné, že se Laura (14) rozběhla ke strýčkovi Méďovi a padla mu do náruče s výkřikem: „Celý život si přeji, aby byl mým nevlastním tatíčkem Pavel Nedvěd!“ Dara to sice přibližně takhle líčí, ale její vyprávěnky je třeba dělit dvěma, anebo dokonce třemi.

Zvonky štěstí

„Nedělá mi problém tolerovat její občasné nálady a stavy, kdy chce být radši sama,“ říká matka o dceři a nepřímo tím přiznává určité stíny v ráji. „Zvykám si i na to, že dává postupně i větší přednost svému světu a svým kamarádům před světem nás dvou,“ svěřuje se interpretka hitu Zvonky štěstí. Nelze tedy vyloučit, že dívenka už má jásavých zvonků štěstí, které se rozezněly kolem Dary a Grande Paola, plné zuby.

Strýček Paolo

A kdoví, zda na Pavla Nedvěda (50) zároveň trošku nežárlí. Než se objevil, mívala mámu jen pro sebe. „U nás ten čas dospívání probíhá zatím poklidně,“ radovala se pokaždé Dara.

Teď ale přivedla „strýčka“ – to není pro pubertální dívku jednoduchá situace, zvlášť když to kromě ní řeší a rozebírá prakticky celý svět, rozhlas, televize, noviny, internet, nepochybně také spolužáci ve škole.

Dara ujišťuje, že přesto, že jsou s Lauřiným otcem Matějem Homolou (49) rozvedeni, vyrostla dcera „v totálně harmonickém vztahu“. Nikdy se prý před ní nehádali.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden