Můj kousek štěstí

Daniela Kolářová: Musí začít znovu!

Ode dna se bude muset odrazit osudem v poslední době těžce zkoušená Daniela Kolářová (70). Nemůže se totiž schovávat doma donekonečna, což sama dobře ví.

Je naštěstí natolik rozumná, že chápe, že se navzdory smutku, který cítí, musí dříve či později navrátit do běžného života. Na to, čím si Daniela Kolářová musela v posledních letech projít, vypadá výborně.

Nejhorší životní období má, zdá se, za sebou, nyní začíná od nuly. Prázdno, které zůstalo po manželovi Jiřím Ornestovi (†70), o něhož se celé roky, až do hořkého konce, obětavě starala, se zřejmě pomalu začíná zacelovat.

Herečka nedávno vyrazila na procházku po pražských Vinohradech, zašla si do restaurace na oběd, prohlédla si výlohy obchodů s módou, vyřídila nějaké nezbytnosti a zamířila zase domů. Pravda, oblékla se do světlých, letních šatů, působila však posmutněle, určitě ne jako optimistická Doubravka z filmu Léto s kovbojem.

Oběd si musela vychutnat sama, protože po jejím boku nebyl nikdo, s kým by si mohla popovídat. Potřebuje čas, aby znovu dokázala najít radost ze života. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden