Můj čas na kafíčko komerční sdělení

Hladká pleť bez chloupků s Braun Skin i-expert. Na dlouho

Představte si, že byste mohli mít hladkou pokožku bez námahy s návštěvami kosmetických salonů. Braun přináší revoluci v péči o tělo s Braun Skin i-expert, prvním IPL systémem na světě, který se učí a přizpůsobuje vaší pokožce pomocí umělé inteligence. Tento chytrý IPL epilátor poskytuje personalizované ošetření a zajišťuje, že se rychleji a efektivněji dostanete k požadovaným výsledkům.

Jak funguje IPL epilace

Intenzivní pulzní světlo (IPL) je osvědčená metoda, která zasahuje melanin ve folikulech chloupků, a přerušuje tak cyklus jejich růstu, což vede k postupnému a dlouhotrvajícímu snížení počtu rostoucích chloupků. IPL epilátor Braun Skin i-expert je navíc vybaven inteligentními senzory, které automaticky upravují intenzitu světla podle odstínu vaší pleti, čímž zaručují nejen efektivitu, ale i maximální bezpečnost.

Dermatoložka MUDr. Jana Housková vysvětluje: „Odstraňování chloupků pomocí IPL technologie je nutné opakovat v pravidelných intervalech s postupně se redukující četností. A to proto, že IPL zachytí pouze ty chloupky, které jsou v růstové fázi (tzv. anagenu). Při opakovaném a pravidelném počátečním ošetřením a následně při udržovacích ošetřeních zůstane pokožka dlouhodobě hladká.“

Snadné použití IPL epilátoru a dlouhotrvající výsledky

S Braun Skin i-expert si můžete v pohodlí vašeho domova užívat výsledků, které by jinak vyžadovaly pravidelné návštěvy u specialistů. Díky připojení k mobilní aplikaci vás tento systém navádí krok za krokem celým procesem epilace, zajišťuje, že nevynecháte žádnou oblast a poskytuje zpětnou vazbu pro další ošetření. A co víc? Nástroj pro sledování pokroku a chytrý kalendář vám pomůže udržet si přehled o vašich dalších ošetřeních. Mudr. Jana Housková zdůrazňuje: „Intervaly mezi ošetřeními jsou velmi individuální. Díky novému chytrému IPL epilátoru Braun Skin i-expert už nemusíte hádat, protože automaticky přizpůsobí kalendář ošetření vašim reálným výsledkům.“

Stylový IPL epilátor pro péči o celé tělo

Braun Skin i-expert je nejen praktický, ale i elegantně navržený, aby skvěle doplnil vaši koupelnu. Je to ideální řešení pro moderní ženy, které hledají efektivitu, pohodlí a styl. Dosažení hladké pokožky nikdy nebylo snazší a pohodlnější. Připojte se k revoluci v domácí epilaci a užijte si pocit dokonale hladké pokožky po celý rok, doslova od hlavy až po špičky na nohou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden