Můj kousek štěstí

Hrůza! Rančák si ji pořád ještě nevzal!

Stále svobodná

Doba je zlá, proto by si nejbližší lidé měli vycházet vstříc. Ne v každé domácnosti tomu tak bývá. Hvězda Ulice Aneta Krejčíková (31) patří k těm, kdo nemají na růžích ustláno.

Krátce za sebou se jí narodili Ben (4) a Antonie (2) – a tak by se slušelo, aby jí byl jejich tatínek, tělocvikář Ondřej Rančák (38), plnohodnotnou oporou. Aby dal uštvané partnerce najevo, že s ní bude sdílet dobré i zlé. Ve skutečnosti si ji ani nevzal, čímž jí jen přidělává starosti.

Neprovdaná

Svalnatý tělocvikář herečku v dávné době té největší zamilovanosti sice, pravda, požádal o ruku, dokonce po skončení divadelní hry, v níž účinkovala, a přímo na jevišti. Vychutnal si potlesk nadšeného publika a svých pět minut slávy, a tím to pro něj skončilo.

Pohledná blondýnka už o tom odmítá s kýmkoli hovořit, je to pro ni příliš bolestné. Zato říká: „Děti jsou největší zkouškou vztahu, jakou jsem kdy zažila.“ Jak v této zkoušce její snoubenec obstál? Z výše uvedené věty tak nějak vyplývá, že to nebyla žádná sláva.

Svatba za odměnu?

K hereččiným trápením se přidal i zákon schválnosti. Doma se rozbila pračka i sušička, což je pro rodinu s dětmi zlý sen. Možná i to je důvod, proč blondýnka propaguje na sociální síti dokonce i menstruační kalhotky.

Zatímco věrní fanoušci ji chválí za odvahu i za pěkné křivky, firmy, s nimiž takto spolupracuje, jí za takovou reklamu zaplatí jistě solidní sumu. Ohánět se Aneta skutečně umí a nezbývá než doufat, že to její partner dokáže jaksepatří ocenit. Třeba uspořádání veselky pro svou lásku, to by byla jistě pro herečku odměna k nezaplacení.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden