Moje šťastná hvězda

Komu skončí herečka v posteli?

Hlavní tvář nového seriálu Dobré zprávy Natálie Halouzková (21) přiznala, že její seriálová postava lásku najde, v osobním životě je to ale trochu komplikovanější.


Ačkoli se pohybuje ve společnosti mnoha pohledných herců, od hledání lásky na place ji donedávna držel otřesný zážitek, který se jí stal v sedmnácti letech. Jeden postarší herec se jí při natáčení neváhal vzhledem k její barvě vlasů koketně zeptat, jestli to „tam dole má taky zrzavé“.


Jde o nějakého kolegu?


Herečku dodnes trápí, že nebyla schopna se proti takové poznámce ohradit a bála se msty vlivného kolegy, jehož jméno raději nezmínila. Teď to ale vypadá, že svůj strach překonala a dovolila si být znovu šťastná.


Svůj volný čas mezi natáčením údajně tráví v náruči kolegy ze stejného seriálu Václava Šandy (33), od kterého se očekává, že bude dalším televizním hezounkem a nástupcem Marka Lambory (27).


A zdá se, že splňuje vše, co si od muže kdy Natálie přála, je inteligentní i galantní. Mezi dvojicí to prý zajiskřilo už při natáčení prvních dílů. Uvidíme, jak to bude dál pokračovat a zda je to ten pravý.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden