Moje šťastná hvězda

Jiřina Bohdalová: Drsně si diktuje podmínky!

Pracovat s herečkou je prý peklo

O JIŘINĚ BOHDALOVÉ (85) je všeobecně známo, že jak není po jejím, je oheň na střeše. V poslední době se navíc množí „stížnosti“ na její chování.

Nikdo nemůže upřít Jiřině Bohdalové její herecký a obchodní talent. Má za sebou nespočet úžasných rolí a úspěšných filmových i televizních počinů, ovšem její chování a mnohdy nesmyslné požadavky se začínají dostávat do popředí více než její herecké zásluhy. Neškodí si tím Jiřina zbytečně? Přece jen všímat si toho začínají nejen její kolegové, ale také fanoušci a údajně i rodina. Mnozí se tak shodují v tom, že život s Bohdalovou rozhodně není procházkou růžovou zahradou. Přirovnávají ho spíš k peklu.

Trpí kvůli fotkám

Sociální sítě jsou pro legendární herečku doslova španělskou vesnicí. Moc jim prý nerozumí a úplně nechápe jejich smysl. Co ji ale rozpaluje doběla úplně nejvíc, je skutečnost, že se bez jejího vědomí šíří její fotografie internetem. A ztráta kontroly nad něčím tak zásadním, jako je sdílení nebo přidávání obrázků s Bohdalovou, je pro ni doslova noční můrou. „Já prostě Facebook strašně nemám ráda,“ neskrývá svou nechuť k moderním vymoženostem Jiřina a dodává, že se s fanoušky samozřejmě ráda vyfotí, ale musejí jí slíbit, že se dotyčná fotografie záhy neobjeví na sociální síti. „I když vím, že ne každý mě poslechne, pro svůj vlastní pocit je o to žádám,“ vysvětluje Bohdalová a následně s mnohem větším důrazem dodává: „Musejí mi to slíbit!“

Absolutní kontrola

Představitelka Nesmrtelné tety ze stejnojmenné pohádky se nijak netají tím, že by nejraději měla kontrolu úplně nad vším. Nejen nad snímky své osoby, ale také nad vším, co se o ní napíše. A je jedno, jestli jde o časopisy, noviny, bulvární tisk nebo knihy. Doslova jí prý pije krev, když o ní někdo bez předchozí konzultace cokoli napíše. „Berou mě čerti, když mám někomu podepsat knihu, kterou někdo vydal bez mého vědomí,“ rozčiluje se s tím, že se stejně jedná jen o její staré opsané rozhovory, na kterých někdo, koho ona sama ani nezná, sprostě vydělává.

Žádné detaily tváře

Závidět není co ani kameramanům. Ti totiž s Bohdalovou mají údajně rovněž své zkušenosti. Například na oslavě čtyřicátých narozenin Rákosníčka se obrátila na štáb s následujícími prosbami. „V žádném případě mi nedělejte detaily. Slyšíte? Zopakujte mi, že jste mě slyšel,“ vykřikovala Bohdalová na kameramana.

Vyfotit, to ano, ale nesmí se to zveřejnit na sociální síti.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden