Můj kousek štěstí

Konec trápení, je tu nový muž?

Čas na lásku.

Zdálo se, že se už nikdy nezamiluje, teď ale některé informace naznačují, že se na poli romantiky herečce ze seriálu Ulice konečně blýská na lepší časy. Martina Randová (52) prý randí, všechno ale má být velmi čerstvé, zřejmě i proto je jméno jejího vyvoleného zahaleno rouškou tajemství.

Některé indicie už ale vyplouvají na povrch, minimálně o tom, jak by mohl její protějšek vypadat.

Ideální chlap

Vysoký, tmavý, zajímavý typ, tak sama herečka před časem mluvila o ideálním partnerovi. Postupem času k tomu přidala i další parametry. „Přála bych si, aby byl hodný, nezahýbal mi a měl mě rád,“ svěřila se.

Dlouho se spekulovalo, že je zamilovaná do Martina Zounara (56), s nímž tráví mnoho času nejen v divadle či v Ordinaci v růžové zahradě, kde spolu hrají. V čilém kontaktu jsou i v soukromí.

Se Zounarem si jsou velmi blízcí, volají si, navštěvují se, prý ale pouze jako přátelé.

Řada lidí z jejich okolí nepochybovala o tom, že už tvoří pár, jenže pak přišla krásná psycholožka Kateřina Kantová (43), herec se do ní zamiloval až po uši a požádal ji o ruku. Říkalo se, že Randová hodně trpěla, dokud jí do cesty nevstoupil sympatický kolega z Ulice Václav Svoboda (60), který hraje Lumíra Nykla.

Zase to ale mělo háček – i on je zadaný. „Nenašla jsem nikoho, s kým bych chtěla dítě. A když ano, zjistila jsem, že ho už má s někým jiným,“ přiznala herečka, proč nikdy nezaložila rodinu.

Se Svobodou hraje pár v Ulici, diváci by je ale rádi viděli spolu i v soukromí.

Bez grácie?

Na vysněné miminko už je dnes pozdě, to dobře ví, přesto by si podle všeho přála muže, vedle kterého by mohla večer usínat a ráno mu dělat snídani. Nenajde se snad nikdo, kdo by jí to nepřál.

Problém však je, že Randová není zvyklá žít v páru a může jí dělat problémy přistupovat na kompromisy, nebo se v jistých ohledech přizpůsobit. Navíc to vypadá, že po všech těch letech samoty nemá příliš vysoké sebevědomí.

„Nesnáším svoje vrásky, stárnu bez grácie,“ smutní. Přitom vypadá stále fantasticky.

Zrušil zásnuby?

Snad se našel muž, který jí chmury vyžene z hlavy a přesvědčí ji, že o sobě nemusí pochybovat. Takového by potřebovala, někoho, kdo ji podrží. Snad se brzy ukáže, že povídačky o její nové lásce jsou pravdivé.

Za zmínku stojí i to, že se v poslední době spekuluje, že vztah Zounara a jeho snoubenky se rozpadá a ze svatby sešlo. Možná, že si herec uvědomil, komu jeho srdce doopravdy patří...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden