Můj kousek štěstí

Kristýna Ryška žene honem domů žehlit problémy!

Pronesla, že se vrací do Rožnova a bude si přivydělávat za barem... Bude tak manžel klidnější?

Seriál Zlatá labuť se chýlí ke konci, což přimělo Kristýnu Ryška (38) více se zdržovat doma v rodném Rožnově pod Radhoštěm, kde žije její manžel a syn Antonín (3).

Je třeba urychleně zažehnat krizi, o níž se teď hodně mluví a která prý propukla vzhledem tomu, že partner, ekonom Jan Ryška, má dle zákulisní šeptandy pocit, že už je toho na něj přece jen moc. Kvůli natáčení seriálu pendlovala jeho manželka neustále mezi Prahou a Rožnovem.

V Praze má navíc pronajatý malý byt, kde může přespat, když musí být na natáčení brzy ráno. To by nejspíš vzbudilo nejistotu a neklid i v mužích, kteří nejsou notoricky žárliví.

Aby toho nebylo málo, dostává jeho žena milostné vzkazy i od žen, protože ve zmíněném seriálu hraje lesbičku. Ztvárnit ji pro ni nebyl žádný problém.

Tvrdí, že je to možná lepší, než kdyby šlo o erotické scény s mužem, kdy může snadněji přeskočit jiskra. „Jistě, jsme profesionálové, vyrovnáme se s tím, ale to sexuální napětí tam zkrátka může být.“ dodává.

Pokud se o těchto jejích slovech dozví manžel, skákat radostí asi nebude. Herečka by mu teď měla dát jistotu, že manželství už ničím a nikým neohrozí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden