Můj kousek štěstí

Líbili se jí zlobiví hoši! Teď toho Iveta Vítová lituje

Blondýna říká, že má na muže smůlu, dokáže brzy najít takového, který toto prokletí zlomí?

Známe příčinu jejího nynějšího pekla: Líbili se jí zlobiví hoši, a když konečně pochopila, že takoví ovšem nebývají dokonalými partnery, bylo už pozdě.

Někdejší královna krásy odkryla karty. Její dřívější představy o tom, jak by měl vypadat ideální muž, nebyly příliš rozumné. „Vždycky jsem říkala, že vedle sebe nechci hodného chlapa,“ šokuje Iveta Vítová (39), která si brzy změní příjmení, vrátí se k rodnému: Lutovská.

„Že potřebuju, aby měl trošku rohy, aby mě ten vztah bavil, aby to nebylo, že já jsem ta nahoře a mám uťáplého chlapa,“ dodává. Nepovedené manželství s podnikatelem Jaroslavem Vítem (45) vyvedlo krásnou televizní moderátorku z osudného omylu.

Splnila si svůj sen, provdala se za chlapíka, který ty rohy skutečně měl, dokonce mu porodila dvě děti, Anetu (9) a Matěje (1). Když jí však utekl k milence a když se ukázalo, co vše natropil i během manželství, Česká miss 2009 pochopila, chlap s rohy patří spíš do pekla než do vztahu.

Nyní už ví, že by chtěla muže, který uvaří, nakoupí a postará se o rodinu. Snad takového brzy najde.

Aktuálně řeší hlavně rozvod a finance a snaží se sama se dvěma dětmi postavit na nohy. Oporu pořádného mužského by tak potřebovala jako sůl.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden