Můj kousek štěstí

Má strach o svůj život?

Eva Pilarová (76)

Strach o svůj holý život dostala koncem ledna jedna z našich nejvýraznějších zpěvaček a legenda české populární i jazzové hudby Eva Pilarová. Celý leden totiž strávila v nemocnici a zřejmě si uvědomila, že už jí opravdu není dvacet. Trpěla prý silnými bolestmi zad a přidala se k nim i viróza, která jí položila na kolena. „Dostala jsem o sebe strach, protože jsem nedobrovolně několik dní ležela! Ale už je to lepší,“ svěřila se zpěvačka, která v roce 1965 zazářila jako hvězda filmu Kdyby tisíc klarinetů.

Kvůli rakovině na sebe dává pozor

Pilarové, která před lety prodělala rakovinu a pomocí náročné léčby se podařilo vyhnat jí z těla ven, začínají kolem churavět a umírat přátelé a kamarádi v podobném věku, jako je ona sama. Snad i proto se začala blonďatá zpěvačka více pozorovat. „Víte, od té doby, co jsem prodělala rakovinu, jsem na sebe opatrná. Kamarádi a vrstevníci umírají a já bych tady ještě ráda nějaký čas byla,“ přiznává Pilarová s tím, že už na svá bedra žádné těžké úkoly nebere. S přibývajícím věkem se jí nevyhýbají ani klasické nemoci stáří jako je únava či zapomínání.

S Gottem chce oslavit 80

Do budoucna se však dívá s optimismem. Nabrat životní sílu jí pomáhá hlavně její manžel Jan Kolomazník (63), který je o 13 let mladší. Snad i on dává Pilarové naději, že ještě není nic ztraceno. „Hodně teď myslím na Karla Gotta, který je nemocný. Pevně věřím, že se z toho dostane. A že společně za tři roky oslavíme naši osmdesátku, jak jsme si slíbili,“ dodává s úsměvem a my doufáme, že si spolu oba ještě alespoň jednou zazpívají.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden