Moje šťastná hvězda

Má Veronika Freimanová strach z další bolestivé nevěry?

Moje šťastná hvězda

Po krachu prvního manželství už ani nevěřila, že by se mohla z novu zamilovat. Zdá se však, že má její současný vztah vážné trhliny.

VERONIKA FREIMANOVÁ (67) to  v lásce neměla jednoduché. A i nyní se prý nad jejím druhým manželstvím neúprosně stahují mračna!

Momentálně Veronika Freimanová (67) září v seriálu ZOO a po pracovní stránce se jí daří. Je ale doopravdy šťastná i v soukromém životě? Šušká se totiž, že svému současnému manželovi Vladimíru Boučkovi (67) nedokáže věřit a údajně ho neustále podezírá z nevěry. Má skutečně důvod se obávat?

Hodně cestuje

S druhým manželem se vzali v roce 2013. Proslýchá se však, že brunetka jeho žádosti o ruku dlouho odmítala. Údajně kvůli tomu, že měla strach, aby jí jednou nezlomil srdce. Coby výtvarník a architekt je Bouček úspěšný i za hranicemi České republiky. Několikrát dokonce naznačil, že se

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden